Hirdessen itt

Lövöldözés Grúziában: hat ember életét vesztette, köztük egy rendőr


A hatóságok közlése szerint hat ember életét vesztette, köztük egy rendőr, miután egy lövöldöző egy erkélyről tüzet nyitott, majd magával is végzett. 

A Global News a helyi hatóságok közlése nyomán számolt be arról, hogy pénteken hat ember életét vesztette Grúziában, amikor egy lövöldöző egy lakás erkélyéről eddig ismeretlen indíttatásból tüzet nyitott, majd magával is végzett.

A grúz belügyminisztérium azóta kiadott egy közleményt is, melyben tudatták, hogy a gyanúsított több lövést is leadott a Sagarejóban található épület udvarára, melynek következtében négy ember a helyszínen életét vesztette, további öt pedig megsérült.

Miután a rendőrség kiérkezett a helyszínre, a gyanúsított ismételten tüzet nyitott, s megölt egy rendőrt, így további egységeket mozgósítottak az incidens helyszínére, továbbá a belügyminisztérium különleges egységét is a helyszínre küldték.

Miután azonban megérkezett az erősítés, a gyanúsított fegyverével öngyilkosságot követett el. A lövöldözőről annyit közöltek, hogy 1974-ben született, ám ennél több információt nem kívántak megosztani.

A minisztérium közlése szerint folyamatban van az incidens körülményeinek vizsgálata, s amint új információkkal rendelkeznek, úgy további részleteket fognak közölni. A sérültek állapotáról egyelőre nincs információ.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések