A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letartóztatva: hatrendbeli lopással vádolják a tiszaburai férfit


Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit. 

Bejelentés érkezett a rendőrségre január 27-én reggel, hogy a Tiszabura külterületén található kábeltartó faoszlopok közül hármat ismeretlen elfűrészelt és eltulajdonította. A rendőrök az esettel kapcsolatban adatgyűjtést végeztek és rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. 

A Karcagi Rendőrkapitányságra előállítottak egy 19 éves tiszaburai lakost és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi eladta az oszlopokat, amiket a rendőrök felaprítva megtaláltak és lefoglaltak – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.    

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított ellen már van folyamatban eljárás több korábban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt, ezért az ügyek egyesítéséről határoztak. A terheltet többrendbeli lopás elkövetése miatt őrizetbe vették és a bíróság elrendelte letartóztatását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések