A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lángolt egy kémény, kigyulladt egy hűtő

Több településen is megszólaltak a szirénák. 


Berettyóújfalu közelében, a 42-es számú főúton egy iszapot szállító nyerges vontató pótkocsijának a hátsó fala felnyílt. Az iszap kifolyt az úttestre. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal tisztították meg az utat - olvasható a katasztrófavédelem közleményében. 


Korom izzott egy kéményben vasárnap délután Létavértesen, a Temető utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be. A tűz másra át nem terjedt.


Vasárnap kora este Hajdúhadházon, a Homok utcában egy hűtő égett az utcán. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezésére már csak parázslás volt tapasztalható, melyet a tűzoltók egy vízsugárral megszüntettek.


A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu. 


A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, ebből 10 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg két személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.


A rendőrök 33 személyt állítottak elő, ebből 14 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 27 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések