A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ilyen büntetést kaphat a nagymama, aki megharapta az unokája arcát egy debreceni kórházban

A Debreceni Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen az asszony ellen, aki megütötte a kórházban fekvő unokáját.


A vádirat szerint az 5 éves sértett 2021. szeptember 9-től kezdődően gyógykezelés alatt állt az egyik debreceni kórházban.


2021. szeptember 12-én a gyermek mellett látogatóban volt az egészségügyi intézményben a vádlott, aki 19 óra körüli időben egy telefonbeszélgetés során felindult állapotba került. Ezt követően visszament a kórterembe, ahol a kiskorú sértett vele beszélgetni kezdett, azonban az asszony indulatosan rákiáltott, majd ezután két kézzel megfogta az ágyban fekvő gyermek felsőtestét, magához húzta és beleharapott a bal arcába - olvasható a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség közleményében.


A vádlott bántalmazása következtében a kiskorú, védekezésre képtelen sértett a bal arcán zúzódásos harapott, 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


Az ügyben a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatta le.


A Debreceni Járási Ügyészség a vádlott ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A járási ügyészség a büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések