A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gázpalackot, a tévét és okosórát is lopott a zagyvarékasi férfi


A letartóztatását töltő gyanúsított három zagyvarékasi családi házból tulajdonított el különböző értéktárgyakat. Vádat emelhetnek ellene. 

Egy 32 éves zagyvarékasi lakos gyanúsítható azzal, hogy 2022. október 16-án az esti órákban bement egy zagyvarékasi ingatlanba, és eltulajdonított két gázpalackot. 

A gyanúsított terhére nem csak egyetlen bűncselekmény elkövetését rótták a nyomozók, hiszen kiderült, hogy tavaly szeptember 2-án szintén egy zagyvarékasi házból vitt el televíziót, távirányítókat és okosórát, míg október 9. és október 12. között ugyancsak falubelijét károsította meg, akkor huszonöt doboz járólapot, két munkalapot, rádiót és spotlámpát, sarokcsiszolót és fúrógépet, továbbá gázbojlert, lapátot és gereblyét lopott el.

A rendőrök lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt. Az eltulajdonított értékek egy részét a rendőrök kutatás során megtalálták és lefoglalták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozói a napokban fejezték be a jelenleg is letartóztatását töltő terhelttel szemben indított büntetőeljárást. Az ügy iratait vádemelési javaslattal együtt küldték meg az illetékes ügyészségnek – olvasható a police.hu-n.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések