A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fotón Gundel Takács Gábor és ritkán látott felesége: A legendás tévés 32 éve él irigylésre méltó boldogságban Ágotával


32 éve élnek boldogan, ami valljuk be, a mai világban nagyon is irigylésre méltó. 

Gundel Takács Gábornak és feleségének, Czeglédi Ágotának, aki fogorvosként dolgozik három gyermekük születtek, akik már mindhárman felnőttek. Gergely 29, Anna 26, Bence pedig 23 éves, így tekintve, hogy nincs kisgyerekük, a házaspár még több időt tud együtt tölteni és kapcsolatukat építeni és ápolgatni.

"32 éve vagyunk együtt a feleségemmel, mind a kettőnknek ez az első házassága. Nyilvánvalóan az első lángoló szerelem mára átalakult ragaszkodássá, szövetséggé, nagyon erős bizalommá. De mindehhez az kellett, hogy tudtuk, együtt erősebbek vagyunk, kiegészítjük egymást" - mesélte a Gundel Takács a Bestnek, majd hozzátette, hogy míg ő inkább álmodozó típus, addig felesége racionális, emiatt jól kiegészítik és nagyon szeretik egymást.

"A feleségemmel az alaptermészetünk nagyon különböző, ő egy racionális fogorvos, én meg egy álmodozó fickó vagyok, de én tanulom tőle a racionalizmust, ő pedig csomó mindenben engedett" - mondta Gundel, majd mesélt arról is, hogy bár három gyermekük már saját, felnőtt életüket éli, gyakran látogatják szüleiket.

"A gyerekek már kirepültek a fészekből, így ketten folytatjuk az életünket, együtt megyünk tovább, együtt kezeljük a problémákat, amik esetleg adódnak. Nap mint nap erősítjük egymást. Persze a két fiam és a lányom gyakran jön haza. Ha úgy adódik, segítséget kérnek, együtt hozunk döntéseket. A feleségemmel jól tudjuk, ha nem jönnek, az bizonyos szempontból jó jel, mert akkor minden rendben van" - zárta gondolatait.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések