A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezért fejelte meg a mentőápolót a részeg férfi Tiszavasváriban


Egyre gyakrabban fordul elő, hogy segíteni akaró mentősöket ér támadás. 


Így történt ez tavaly nyáron, Tiszavasváriban, ahol egy mentőápolót bántalmazott egy erősen ittas férfi, mert nem akarta, hogy a mentősök ellássák.

A 22 éves férfi júliusban egy párkapcsolati válságot követően, egész nap italozott, melynek eredményeként súlyosan leittasodott. Hazafelé tartva az úttestre lefeküdt és elaludt. A késő esti órákban a Vásártér utcán az édesapja talált rá, és hozzá mentőt hívott.

A fiatal férfi amikor a kiérkező mentőt megpillantotta, az ellátás elől a közeli mezőgazdasági telepre beszaladt, ahonnan az esetkocsihoz visszavitték. Mikor a mentőápoló megkezdte volna a vizsgálatát, őt szidalmazni kezdte, és a mentőautó ajtaját ütögette, kijelentve, hogy oda nem száll be. A mentős megpróbálta a férfit megnyugtatni, de ez tovább rontott a helyzeten, ugyanis megragadta az ápoló pólóját és őt ráncigálni kezdte, majd, hogy mielőbb szabaduljon megfejelte a sértettet.

Ezt követően a vádlott gyalogosan elindult hazafelé, így vizsgálatára nem került sor.

Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja, a bűncselekményt elismerő férfi tettéért pénzbüntetésre számíthat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések