A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy házaspár holttestét találták meg a rendőrök Zalában: a férje ölhette meg, aztán magával is végzett


Az orvosszakértő szerint a 47 éves nőt a férje ölhette meg, aztán magával is végzett.  

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján hétfőn az esti órákban holtan találtak egy házaspárt a zalai Kistolmácson - írja a zaol.hu.

A zalai rendőrök azonnal a helyszínre mentek és megkezdték a helyszíni és halottszemlét. A kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 47 éves nő halálát idegenkezűség okozta, míg az 53 éves férfi önkezűleg vetett véget életének.

Sajtóinformációk szerint a férj felakasztotta magát. 

Az eset körülményeit a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja - írja a police.hu.

A zaol.hu a helyszínen kiderítette, hogy az elhunyt nő, a település önkormányzatánál dolgozott mint falugondnok, a polgármester szerint jól végezte munkáját, a férjet egy nyugodt természetű embernek ismerte. Nem látszott, hogy családi gondjaik lennének. 

Az egész települést megrendítette a házaspár halála. Mindenki csak találgat mi történhetett. Családon belüli bántalmazás? Öngyilkosság? 

Az esettel kapcsolatban a hírportál kamerája előtt is megszólalt a polgármester.

Egy hírportál értesülései szerint a házaspárnak egy felnőtt lánya van, aki Budapesten él. A családban pedig egy másik haláleset is történt, a feleség édesanyja hosszú betegség után, a hétvégén halt meg. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések