A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dobos Evelin színésznő Nádai Anikó exével jött össze: így ismerkedtek meg

Dobos Evelin és az RTL főrendezője először és utoljára szólaltak meg arról, hogy egy párt alkotnak. 

Dobos Evelin és Nádai Anikó exe egy párt alkotnak. A Keresztanyu színésznője nagyon ritkán nyilatkozik a magánéletével kapcsolatban, ezúttal először és utoljára beszélt a szerelméről.

Kovács Dániel Richárddal közös interjúban beszéltek arról, hogyan találtak egymásra. Az RTL főrendezője öt évig alkotott egy párt a Reggeli műsorvezetőjével, Nádai Anikóval.

Kapcsolatukból egy kisfiuk született, Patrik 2015. augusztus 12-én jött a világra. Két évvel gyermekük világra jötte után, 2017 év elején jelentették be, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket.

Ugyan a filmes és Dobos Evelin kapcsolata még friss, komolyak a terveik. A férfi hosszan udvarolt a színésznőnek, sokáig csak az online térben beszélgettek egymással.


- Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és nem rontott ajtóstul a házba. Dani tényleg egy igazi úriember - mesélte Dobos Evelin a Story magazinnak.

Bár a levelezés viszonylag sok ideig tartott, a költözéssel nem vártak sokat. Már együtt is élnek.

- Nem tűztünk ki konkrét időpontot, hogy mikor költözik hozzám, csak sodródtunk az árral, és hagytuk, hogy minden történjen a maga tempójában. Nagyon jól megvagyunk, sok időt töltünk együtt - ezt Kovács Dániel Richárd árulta el a lapnak.

A színésznő párja hétesztendős fiával is találkozott már. Ugyan tartott a megismerkedéstől, hamar kiderült, alaptalanul izgult, első pillanatban megtalálták a közös hangot a kisfiúval.

- Öt perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések