A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Cseh Katalin nevű hazaáruló: Sikerült!


Egyelőre elhárítottuk a Fidesz befolyásszerzését az igazságszolgáltatásban.

„Sikerült! Egyelőre elhárítottuk a Fidesz befolyásszerzését az igazságszolgáltatásban. Több évnyi munkám van benne, és bár tudom, hogy ettől még nem lesz se demokrácia, se jó kormányzás Magyarországon egy csapásra, de a bíróságok legalább függetlenek maradhatnak.

A jogállamisági mechanizmus, amelynek egyedüli magyar képviselőként a kidolgozói között voltam, működik. A kormánynak érdemi változást kell felmutatnia, ha hozzá akar jutni az uniós forrásokhoz. Kezdetektől dolgoztam a jogállamisági mechanizmus megszületéséért és érvényesítéséért, mert ezt tartottam az egyetlen útnak, amely Európában tarthat minket.

Bármilyen hihetetlen, az Unió nem önös érdekből tartotta vissza az uniós forrásokat, hanem a magyarok érdekében: hogy ne a Fidesztől vagy a mindenkori kormánytól függjenek a bírósági ítéletek. Mert az igazságszolgáltatás függetlensége a kulcs ahhoz, hogy a bíróságok ne politikai akaratot hajtsanak végre, hanem a jog alapján döntsenek egyenlő felek között.”- írta a korrupt Cseh Katalin.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések