Hirdessen itt

Bolti lopás után próbálta egy férfi átúszni a Sajót, de elmerült


Megpróbálta egy férfi szombat délelőtt átúszni a Sajót Miskolcon, de elmerült a vízben, azóta is keresik. 

Bolti lopáson kaptak egy férfit szombat délelőtt a Miskolc keleti határában lévő egyik nagyáruházban. A férfi azonban menekülőre fogta és közben át akarta úszni a Sajót, azonban elmerült a hideg vízben, tudta meg portálunk.

Megkeresésünkre a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Dobi Tamás rendőr százados megerősítette információnkat. Mint elmondta, az 52 éves tarcali férfit az áruház biztonsági őrei visszatartották és értesítették a rendőrséget. Azonban egy óvatlan pillanatban a férfi menekülőre fogta a dolgot és a Sajó felé vette az irányt.

Amikor a biztonsági őrök látták, hogy mire készül, kérték, hogy ne tegye, amikor a vízbe ugrott, akkor is folyamatosan kérlelték, hogy forduljon vissza, segítenek neki. A férfi mégis megpróbálta átúszni a folyót, azonban ez nem sikerült neki. Portálunk egy szemtanútól úgy tudja, már majdnem átért a túlpartra, amikor végül elmerült a hideg vízben.

A helyszínre riasztották a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársait, akik azonban nem találták meg a férfit, így szombat délután kiszállt a helyszínre a Spider Mentőcsoport, keresésük viszont azóta sem vezetett eredményre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések