A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bilincsben a kállói sorozatbetörő


Több mint százezer forint értékben lopott az a férfi, aki Kállón két családi házba is betört. 

A police.hu-n olvasható cikkben arról írnak, hogy a megalapozott gyanú szerint a 26 éves férfi január közepén egy felújítás alatt álló kállói családi házhoz ment, az épület utcafronti részén elhelyezett kamerát letörte és a bejárati ajtón lévő lakatot lefeszítette. 

A házba bejutva a terhelt értékek után kutatott, majd onnan 100 ezer forint értékben az építéshez használt eszközökkel és a házfalról letört kamerákkal együtt távozott.

A nyomozás során megállapítást nyert az is, hogy a 26 éves helyi lakos január 1-jén a kora esti órákban a településen egy másik lakóházból is lopott. A férfi az épület bejárati ajtaját kifeszítette és onnan egy mosógépet, valamint egy teafőzőt vitt el közel, összesen 30 ezer forint értékben.

A Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai a férfit elfogták és előállították. A nyomozók lopás bűncselekmények elkövetése miatt a kállói lakost kihallgatták, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte. A hatóság tagjai a férfi lakásán az ellopott értékek egy részét megtalálták és lefoglalták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések