A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az egész internet Palvin Barbi fehér ruhájáról beszél: igazi Disney hercegnőként tündökölt


Álomszép volt ebben a gyönyörű ruhakölteményben! 

Palvin Barbi egyértelműen az egyik legsikeresebb magyar szupermodell, aki bebizonyította, hogy az ember bármilyen sikereket elérhet egy ilyen pici országból is. Barbi olyan ikonikus eseményeken vesz részt a legnagyobb természetességgel, mint a Velencei Filmfesztivál, a Met-gála vagy éppen az Oscar after partija.

Ezekre az eseményekre pedig az utóbbi években szinte mindig amerikai színész szerelmével, Dylan Sprouse-zal jelenik meg, akikkel igazi álompárnak számítanak.

És mivel Barbi és Dylan már 2018 nyara óta alkotnak egy párt, az emberek egyre sűrűbben találgatják azt, hogy vajon Dylan mikor is teszi fel azt a bizonyos kérdést szerelmének...

A választ erre még egyelőre nem tudjuk, de azt nagyjából el tudjuk képzelni, hogy Barbin hogyan is fog állni a nagy napon a tökéletes fehér ruha. A szupermodell ugyanis a legújabb Jimmy Choo kampánynak köszönhetően posztolt egy képet, amin bár a cipője és a táskája egyértelműen káprázatos, mégis mindenki a gyönyörű fehér ruháról beszél, amit a fotón visel:

„Úgy nézel ki, mint egy gyönyörű menyasszony!”

„Menyasszony vibes! Esetleg ezzel a képpel akarod elmondani, hogy Dylan megkérte a kezedet?”

„Nem lesz nálad szebb menyasszony! Vagy esetleg már az is vagy?”

Barbi egyelőre nem reagált a kérdésekre, az viszont biztos, hogy a képet néhány óra leforgása alatt már több, mint 270 ezren lájkolták, ez a szám pedig valószínűleg csak nőni fog.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések