A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alvó édesapját rúgta fejbe

A Makói Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, akit a bíróság által elrendelt bűnügyi felügyelet sem tartott vissza attól, hogy újabb bűncselekményt kövessen el. 


A megalapozott gyanú szerint a bíróság 2023. január 5. napján rendelte el a férfi bűnügyi felügyeletét egy másik bűncselekmény miatt indult büntető eljárásban azzal, hogy makói ingatlanát nem hagyhatja el és a mozgását is technikai eszközzel figyelik. A férfi alig tíz nappal ezután, január 14. napján éjjel, a vele együtt lakó és alvó édesapját fejbe rúgta a közösen lakott házban, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva neki.


A védekezésre képtelen sértett sérelmére elkövetett testi sértés vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a férfi letartóztatásának elrendelését a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta. A gyanúsított letartóztatásáról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója fog dönteni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések