A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Agyonlőtt egy vendég egy fegyveres rablót egy houstoni étteremben - videó


Agyonlőtt egy fegyveres rablót egy vendég egy houstoni étteremben. A símaszkos bűnöző megfenyegette a békésen vacsorázó embereket, egyikük viszont nem hagyta magát. A rendőrség ki akarja hallgatni, de a férfi eltűnt, írja a Fox News. 

A texasi rendőrség a lakosság bevonásával keresi azt a férfit, aki önvédelemből agyonlőtt egy fegyveres rablót egy houstoni vendéglőben. A biztonsági kamera felvétele és a tanúk beszámolója szerint a rabló egy húsz év körüli, fekete símaszkot viselő férfi volt, aki az ajtón belépve azonnal pisztollyal a kezében a vendégek pénzét követelte.

Miközben a fegyveres rabló a pénzt gyűjtötte be, látható, hogy az egyik vendég feláll és kilenc alkalommal rálő a férfire, aki összeesik és azonnal meghal. 

Az eset után visszaadta a vendégektől elvett pénzt, majd elhajtott az étteremből. A rendőrség közzétett egy képet a teherautójáról, amelyet "1970-es vagy 80-as évekbeli, plató nélküli kisteherautóként" jellemeznek. Kérik, hogy akinek információi vannak a férfi személyazonosságáról, hívja a houstoni rendőrséget.

A símaszkos férfi éppen rablást követett el, következésképpen az erőszak alkalmazása önmaga és harmadik fél védelmében teljesen indokolt Texasban

- mondta Thomas Nixon egykori houstoni rendőrtiszt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések