A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Agresszív részeg és öngyilkosság, sok dolguk volt a halasi mentőknek szilveszterkor


Volt bőben munkájuk a kiskunhalasi mentőknek az óév utolsó napján is, nappal belgyógyászati estekhez, éjszaka viszont több ittas személyhez riasztották őket. Két emberen már nem tudtak segíteni. 

A hétköznapokhoz képest jóval több a dolguk a mentőknek szilveszterkor és újév hajnalán. Nem sok pihenés jutott a kiskunhalasi mentőknek sem, nappal a szokásos belgyógyászati esetekhez riasztották őket, sajnos egy betegen már nem tudtak segíteni.

Az éjszaka folyamán viszont az alkoholfogyasztással összefüggő esetek miatt hívták a legtöbbet a mentőket, több ittas személyt is el kellett látniuk, volt köztük magatehetetlen, és volt, aki agresszíven viselkedett, a helyszíni ellátást követően kórházba szállították őket.

 – Egy öngyilkossághoz is hívták minket, de a kollégáim sajnos tehetetlenek voltak – mondta el Nagy József, a kiskunhalasi mentőállomás vezetője. A városban a Harangos térre is riasztották a mentőket, a helyszínen azonban kiderült, hogy vaklárma volt. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések