Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben gyógyul az a 21 éves édesanya, aki udvarlójával együtt szenvedett balesetet még szeptember közepén Veszprém megyében. 

A 19 éves fiú meghalt, de Ketrinnek sem adtak sok esélyt az orvosok. Valóságos csoda, hogy életben maradt. 

Baleset Berhidánál

Szeptember közepén egy fekete BMW a Veszprém megyei Berhida és Pétfürdő között, a 18-as kilométernél csapódott neki egy fának, méghozzá olyan erővel, hogy az autó az ütközés erejétől kettészakadt.  

Így történt a baleset

Az úton egy dobozos autó egy kerékpárost előzött, amikor a mögötte lévő kocsit vezető fiatalember, Ádám meg akarta előzni a furgont. Ekkor elvesztette uralmát a járműve felett, az autó kisodródott, majd egy fának ütközött.


Kettészakadt az autó

A kocsi kettészakadt, s mindkét utas kirepült a roncsból, aminek az egyik fele egy fa mellett, a másik része pedig a szántóföldön állt meg. A 21 éves nőt súlyos koponyasérülésekkel szállították a győri, míg a férfit mellkasi sérülésekkel a székesfehérvári kórházba. A fiatalok életéért rengetegen aggódtak.

Imádkoznak érte

Ketrint mentőhelikopterrel vitték a kórházba, eltört a kulcscsontja, egy bordája, az egyik karja és az egyik lába, agyérülést is szenvedett. „Minden nap azt mondták, készüljünk fel a legrosszabbra, mert nem biztos, hogy a reggelt megéli, de mi csak imádkoztunk. Egy életmentő műtétet hajtottak végre, miután leállt a veséje, a koponyája alá pedig beültettek egy csövet, ami leszívja a vérömlenyt" – mondta az édesapja a baleset után.

Csoda történt

Hetekig válságos állapotban, lélegeztetőgépen feküdt a kórházban, szülei mindennap Sárkeresztúrról Győrbe, majd Székesfehérvárra utaztak hozzá. Azóta valóságos csoda történt: a közelmúltban bejegyzés jelent meg a közösségi oldalán, amiben megköszönte a sok aggodalmat, és tudatta, hogy végre otthon van.


Otthon töltötte az ünnepeket

A fiatal nő a szüleinél élt Sárkeresztúron másfél éves kislányával, aki sokáig semmit sem tudott arról, hogy az édesanyjával mi történt. A nő édesapja nemrég elmondta, hogy Ketrin már olyan jól van, hogy az ünnepek alatt három hétre hazaengedték a kórházból. Most viszont visszavitték Budakeszire.

Tud járni és beszélni

Az édesapa szerint Ketrin emlékszik a kislányára és a szüleire is, a balesetre viszont nem. Segítséggel már tud járni, és beszélni is, tehát egyre erősebb a remény, hogy egyszer minden újra rendben lesz.