Hirdessen itt

17 gramm fűvel indultak pizzázni a bárnai fiatalok Salgótarjánba


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen. 

A szolgálatot ellátó járőrök 2022. december 30-án esteba megyeszékhely belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 20 éves férfit és a jármű két utasát. A fiatalok pizzázni indultak a városba, azonban a hatóság tagjai megállították őket. A rendőrök a gépkocsit átkutatták és a kesztyűtartóban, nylon tasakban tartott bruttó 17 gramm zöld növényi törmeléket és a felhasználáshoz szükséges őrlőt találtak meg és foglaltak le – tájékoztatta portálunkat a police.hu.

Ezen kívül a 19 éves utas ruházatából előkerült egy növényi maradványokat tartalmazó fém henger, amelyet szintén a szárított növény feldarabolására, őrlésére használnak. Az intézkedés során megtalált kábítószergyanús anyagokon elvégzett gyorsteszt kannabisz jelenlétét valószínűsítette. A hatóság tagjai a fiatalok otthonában kutatást tartottak, amely során a 20 és 19 éves férfi lakásában bruttó 11,9 és 14,75 gramm növényi törmelék és egy újabb őrlő került lefoglalásra.

A rendőrök a három férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a két bárnai lakost kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, a harmadik fiatalt tanúként hallgatták ki. A rendőrkapitányság az eljárást szakértők bevonásával folytatja. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések