A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Varsói főpolgármester: Orbán Viktor térden állva ment Brüsszelbe


Rafal Trzaskowski szerint „a magyarok végre észhez tértek”.

„A magyarok tényleg észhez tértek, több tucat törvényt készítettek elő. Úgy tűnik, hogy végre komolyan gondolják a jogállamiság helyreállítását” – idézte a Tvn24.pl Rafal Trzaskowskit, Varsó főpolgármesterét.

Trazkowski azzal folytatta, hogy

most már elmondható az, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök térden állva jött Brüsszelbe, amikor rájött, milyen nehézzé vált Magyarország gazdasági helyzete”.


„A felelősség száz százalékban a PiS-kormányé”

De nemcsak a magyar miniszterelnökről és Brüsszelről szólt nyilatkozatában a lengyel városvezető. Mint fogalmazott, „remélem, hogy a PiS is felhagy a csalással, nem időhúzásra játszik, és nem hárítja a felelősséget az EU-ra. Mert a felelősség száz százalékban a PiS-kormányé” – jelentette ki Rafal Trzaskowski.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
ORBÁN MÁR HALOTT!!!...- csak MEGVÁRJÁK MÍG LEBOMLIK!!!
Szentkorona Őfelségének kérése...


A "VilágBéke" érdekében az első és legfontosabb teendő az életellenes jogszabályok semmissé nyilvánítása. Életellenes az a jogszabály, amely félelmet keltő, pánikot okozó és a posztmortális mánia esetét (öngyilkosságot) generáló. Határidő: 2022. november 30.

2. Az Alaptörvény közjogi érvénytelenségének a kimondása és az Országgyűlés feloszlatása legkésőbb 2022. november 30. dátummal, mert nincsen harmóniában az Alaptörvény a Szentkorona értékrenddel és jogrenddel, továbbá azért is, mert az Alaptörvény bevezető része ellentmondásban van a Záró rendelkezésekben leírtakkal.

3. A politikai pártok jogilag történő megszüntetésének határideje: 2022. november 30.

4. A politikai pártok megszüntetésével kapcsolatos teendők és a közvagyon visszaadása a Szentkorona tulajdonába és a megszűnő politikai pártok vagyonával kapcsolatos pénzügyi elszámolás határideje 2022. december 31.

5. A politikai pártoktól független, területi alapon szerveződő Alsóház 84 Fő (42 nő és 42 férfi) és a szakmai vezetőkből álló Felsőház 42 Fő (21 nő és 21 férfi) tagjaiból álló Nemzetgyűlés összehívása az Alkotmányos Közjogi Rend helyreállítása érdekében. Jogszabály alkotási határidő: 2022. november 30.

6. A Magyar királyság területén élő emberek számára egyértelműen bejelenteni, hogy az 1921. évi XLVII. Törvény 3. paragrafusa értelmében a jelenleg is hatályos államforma a "KIRÁLYSÁG", továbbá az 1926. évi XXII. Törvény is hatályos. Bejelentési hatá
1. ridő: 2022. november 30.

7. A Magyar Királyság minden hivatalának és intézményének a visszaállítása az eredeti alkotmányos közjogi rendnek megfelelő állapot szerint. Határidő: 2022. november 15-től kezdődően folyamatosan, de legkésőbb 2023. június 23-ig.

Kérem a fentiek tudomásul vételét, mielőbbi intézkedésüket és az Országgyűlés elnökének, valamint a Kúria elnökének a fentiek szerinti teendőkről és a határidőkről való tájékoztatását.

http://web.t-online.hu/apuska/media/2/05__Nimrod_koronaja.mp3

Hálás köszönettel a "Szeretet Alapon Együttműködő Közösség" nevében:

Dr. Hips Frigyes Zsolt
SZOMK tag, Felsőház alelnök, kármentő
Szentkorona Őfelsége tolmácsa