A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több ezer doboz cigarettát loptak Szendrőn


A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a két férfit, akik betörtek egy szendrői dohányboltba, majd onnan több ezer doboz cigarettát és többszázezer forintot loptak el. 

Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 47 és egy 20 éves szendrői férfivel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. december 20-án az éjjeli órákban egy Szendrőben található Nemzeti Dohánybolt hátsó falazatát kibontották, majd az épületből 2176 doboz cigarettát és készpénzt tulajdonítottak el összesen több mint négy és félmillió forint értékben.

A betörést a reggeli nyitáskor fedezte fel a bolti eladó, aki értesítette a rendőröket.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és néhány órán belül megállapították a lehetséges elkövetők kilétét, őket elfogták, majd előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták, amely után az idősebb férfit őrizetbe is vették.

A nyomozók még aznap egy pincében elrejtve találták meg a több ezer cigarettát és az ellopott készpénz nagy részét is le tudták foglalni - tudatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések