A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szerda este Háttérkép közönségtalálkozó lesz a Polgári Mulatóban


A nagysikerű Háttérkép, közéleti, világpolitikai és nemzeti síkok összefüggéseinek sokrétű elemzése és a sajátos hangvétel miatt, méltán lett az egyik legközkedveltebb magyar közéleti műsor.

Bayer Zsolt akit leginkább publicista és televíziós személyiségként ismernek, anyanyelvünk szépirodalmi színvonalú művelője és őrzője is egyben. Moderátorként a naprakész, legaktuálisabb témák mentén szerkeszti az adásokat két közkedvelt, szakértő résztvevővel.

Bogár László, közgazdász, volt politikai államtitkár, elemző, filozófus és polihisztor, a globalizmus és a jelenlegi világrend túlkapásainak szakmai és tudományos kritikusaként nemzetünk egyik kortárs, élő lelkiismereteként is tisztelhető. 

Bogár tanár úrral a szintén közgazdász és politikus volt agrárminiszter Boros Imre alkot állandó beszélgetőpartnert. Kettejük alakja ikonikusan beírta magát a magyar nemzeti identitás antiglobalista, szabadságszerető karakterébe.

Most szerdán, az év utolsó Háttérkép közönségtalálkozója kerül megrendezésre a Polgári Mulatóban.

Bp. V. ker. Kossuth Lajos 17.
(Astoriánál.)
Kapunyitás: 18 óra.
Kezdés: 18:30.

Addig is egy kis ízelítő a legutóbbi találkozóról:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések