A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rettegésben tartott rabtársuktól zsaroltak ki egymilliót


Fogvatartott társukat zsarolták a börtönben, emiatt súlyos büntetést osztott ki a három férfira a Kaposvári Járásbíróság, mely 4 év 2 hónap, 4 év 5 hónap, illetve 5 év 6 hónap börtönbüntetést szabott ki rájuk. 

A börtöntapasztalattal rendelkező vádlottak jó ismerősök voltak, akik közös fellépésükkel és fizikai erőfölényükkel visszaélve a zárkatársaik előtt vezetőként léptek fel, és az akaratukat a többiekre kényszerítették. 

Az egyik rab első alkalommal került a büntetés-végrehajtási intézetbe, és a vádlottak különböző összegeket zsaroltak ki tőle. 

Rendszeresen bántalmazták, életveszélyesen megfenyegették, hogy a börtönben elérhető fogyasztási cikkeket vásároljon nekik, illetve különböző ruhákat loptak tőle. 

Sőt a vádlottak életveszélyesen megfenyegették a sértett élettársát és édesapját is, akik tartottak a három erőszakos férfi alvilági kapcsolataitól, illetve a sértettel szembeni retorzióktól, ezért a zsarolók követelésének megfelelően egymillió forintot meghaladó értékben utaltak át különböző összegeket, illetve töltöttek fel telefon-egyenlegeket. 

Az ítélet nem jogerős, mert az ügyészség súlyosbításért jelentett be fellebbezést.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések