Hirdessen itt

Politico: A hétfő esti brüsszeli megállapodás Orbán Viktor győzelmét jelenti


A lap azért megjegyzi: „semmi sem garantálja, hogy Magyarország képes lesz teljesíteni ígéretét a 27 jogállamisági reform elfogadására”.


A végeredmény Orbán Viktor győzelmét jelenti – írja a Politico a hetfő esti brüsszeli megállapodással kapcsolatban.

A cikk szerint két tényező volt, ami a magyar miniszterelnök kezére játszott: az egyik az uniós rendszer, amely számos fontos döntés meghozatalában egyhangúságot követel meg. A másik pedig „az EU intenzív törekvése, hogy megőrizze az egységes EU-homlokzatot”, miközben a közelben dúl a háború – írják.

A lap megjegyzi: a döntés azonban továbbra is azt jelenti, hogy Magyarország várhatóan milliárdokat veszít el egy olyan időszakban, amikor gazdasága „ingatag”.  „Semmi sem garantálja, hogy Magyarország képes lesz teljesíteni ígéretét a 27 jogállamisági reform elfogadására” – írja a Politico.

Az EU számára a megállapodás némi megkönnyebbülést hoz az ukrán fronton, jegyzi meg a cikkíró. Most, miután az Európai Parlament kedden jóváhagyja a döntést, az unió januárban megkezdheti a kifizetéseket Ukrajnának.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
UGYAN MÁR...
A felcsúti zsírmájas forint-rontó és ország-pusztító Tiborcznak akarja átjátszani a privát kis benzinkút hálózatot; – míg Hernádival és Pintérrel az olcsó orosz olajat Brent árfolyamon és még azon is túl… értékesíti a semmibe vett fidesznyikeknek (ahogyan ezt több mint 25 éve teszik!!!)!!!…- anélkül, hogy bármilyen baleset és/vagy “szeretetteljes” honpolgári atrocitás érné a kutyaütőket!!!
…mert, hogy nincs, még egy ilyen birkatürelmű népség a földkerekségen azt mi sem bizonyítja jobban, mint a világ legócskább nemzeti valutájává silányított gyarmati szemét és a legnyomorultabb munkakörülmények között kizsigerelt embereknek odavetett ún. “fizetés”, ami éppen az éhenhaláshoz elég!!!
Jöjj már Putyin Magyarországra is nácitlanítani!!!…- és a rengeteg “zselenszkij” féle retket “kiegyelni”!!!