A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktorral és Csányi Sándorral ebédelt a katari miniszterelnök


Bankettet adott Orbán Viktor és kísérete tiszteletére Khalid bin Khalifa bin Abdulaziz Al Thani sejk, katari miniszterelnök, írja az olajország The Peninsula című lapja. 

Az csak a mellékelt - és alább látható - fotóból derült ki, hogy a magyar kormányfőt Csányi Sándor OTP-vezér kísérte el az ebédre.  

Orbán Viktor és Csányi Sándor később a helyszínen, a Lusail stadionban nézték végig, ahogy Argentína tizenegyesekkel megverte Franciaországot, és megnyerte a 2022-es focivébét.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NE ALUDJ BE!!!
ORBÁN és az INTERNACIONALISTA ZSIDÓ MAFFIA ÉPPENSÉGGEL KIPÖRGETNI IGYEKSZIK ALÓLUNK MÁRIA ORSZÁGÁT!!!
Ugye dereng már, hogy az (t)erjed a éterben, hogy januártól megszűnik a nem hiteles tulajdoni lap és valami birtoklevél lesz helyette!?
Persze ez égbekiáltó blődségnek tűnhet, mert elvileg kizárt, hogy a tulajdonosból birtokos legyen, mert azt jelentené, hogy Matolcsy igazat susmorgott, amikor a magántöke bevonását kérte a nem háborús, hanem "csődöltetett" gazdasági pénzhegy kimenekítések lepapírozására.
Rossz nyelvek arról hadoválnak, hogy nem a bankbetétekre utalt, hanem a magánvagyonokra, ingatlanokra, ingóságokra, melyeket SzijjÁRTÓ 2021 tavaszán tett zálogba a Rothscild pöce IMF-nél, amúgy UCC-sen!
Magyarán még sincs eltörölve „semmiféle” adósság, hanem inkább minden vagyonunk oda vagyon!
Ez a feltétele annak, hogy az ún. „Magyarország” mint zsidó vállalkozás cionista herdálói és elhordói még a háborúba taszajtásunkig intakt lehessen!!!
Könyörgöm Putyin gyere már Magyarországra is nácitlanítani!!!…- és a rengeteg “zselenszkij” féle retket “kiegyelni”!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/2/05__Nimrod_koronaja.mp3