A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor az egyetlen EU-s vezető, akinek Putyin boldog új évet kívánt


Vlagyimir Putyin orosz elnök ezúttal nem küld újévi jókívánságokat az Egyesült Államok és Franciaország elnökének, valamint Németország kancellárjának. Dmitrij Peszkov a cseppet sem meglepő döntést azzal indokolta, hogy ezek az országok példátlan szankciókkal sújtották Oroszországot Ukrajna február 24-i megtámadása után. 

A Kreml szóvivője szerint ezekkel az országokkal semmilyen kapcsolatuk nincs, és vezetőik ne is várjanak jókívánságokat Moszkvából.

A nyugati világból azért van egy vezető, amelyikkel Putyin kivételt tett, Orbán Viktornak hívják. Az EU-ból Magyarország az egyetlen ország, amelyik szerepel a Kreml listáján, a NATO-ból pedig rajtunk kívül még Törökország.

Két, a "világ által el nem ismert terület", Abházia és Dél-Oszétia vezetőinek is érkezett jókívánság. A 22 országból/területből 10 a volt Szovjetunióhoz tartozott, további öt pedig a szocialista világrendszer része volt.

A jutalmazott országok listája:

Abházia,
Azerbajdzsán
Belarusz
Bolívia,
Brazília,
Dél-Oszétia,
India
Kazahsztán
Kína
Kirgizisztán,
Kuba
Magyarország
Nicaragua
Örményország
Szerbia,
Szíria
Tádzsikisztán,
Törökország
Türkmenisztán,
Venezuela,
Vietnám,
Üzbegisztán,

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
...AZTÁN a KGB FELKÉSZÜLT NÁCITLANITÓIVAL EGYENKÉNT KIDOBÁLTATTA MÁRIA ORSZÁGÁNAK ÁRULÓIT és NER-es ISRAHELL IMÁDÓIT a ZÁRVA MARADT NYÍLÁSZÁRÓKON!!!
ÚGYHOGY TÉNYLEG EZ a LEGKEVESEBB, AMIT TEHET 1 HAZÁJÁT és a CSALÁDJÁT is FÉLTŐ EMBER, HOGY HÓHÉRAIT NEVÉN NEVEZI és EGYENLŐRE CSUPÁN „ELMÉLETBEN”, DE LIKVIDÁLJA ŐKET!!!...- UGYANIS ÉPPEN 33 ÉVVEL ÉLŐSKÖDÖTT TOVÁBB RAJTUNK és a NEMZETEN EME FELCSÚTI PIÓCA/POJÁCA, MINT AHOGYAN azt NORMÁLIS DEMOKRÁCIÁKBAN TEHETTE VOLNA FAJIDEGEN NOTÓRIUS HAZUDOZÓ POLITIKUSBŰNÖZŐKÉNT!!!