A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Néhány órán belül elfogták az autótolvajt


Mintha otthon lenne, olyan természetességgel vitt el egy autót egy mindszenti férfi az egyik ház udvaráról. A járművet azonban épp hogy ellopta, össze is törte. 

A zárt kapun mászott be egy férfi 2022. december 27-én egy mindszenti udvarra, majd a házban megkereste a kocsikulcsot. A nagykaput kinyitva kitolatott, becsukta azt, végül kimászott és elhajtott. Az autóval Szegvár külterületén azonban árokba csúszott és totálkárosra törte a járművet. 

A hódmezővásárhelyi rendőrök az adatgyűjtés során néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akik elfogtak, előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek. Mint kiderült a férfi nem sokkal korábban kábítószert is fogyasztott.

Ellene nagyobb értékre elkövetett lopás és kábítószer birtoklás miatt indult eljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói az illetékes ügyészségen kezdeményezték letartóztatását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések