A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nádai Anikó: „Nem szeretnénk több gyermeket vállalni, így most van utoljára babaillat”


Nádai Anikó nemrég tért vissza a képernyőre, alig néhány hónappal a kisfia, Alex születése után máris ragyog a kamerák előtt a ValóVilág 11. műsorvezetőjeként. 


Egyértelműen látszik, hogy az immáron kétgyermekes édesanya kirobbanó formában van. Anikó elárulta a Blikknek, hogy hölgytársainak nincs oka irigységre, ugyanis nap mint nap tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében, miközben a 4,5 hónapos Alex sem szenved hiányt semmiben.

- Amikor a nagyfiam, Patrik született, 26 éves voltam és viszonylag gyorsan visszanyertem az alakomat, de most már kőkeményen tennem kell ugyanezért. Alexszel 23,5 kilót híztam, és valahogy a várandósságom is másként éltem meg. Hálás vagyok a testemnek, mert nem repedezett szét a bőröm, jól éltem meg ezt az időszakot, így tartozom magamnak annyival, hogy újra formába lendülök – mesélte lapunknak a 33 éves tévés.

Anikó elárulta, ennek érdekében nemrég teljes életmódváltásba kezdett.

- Eddig nem volt rám jellemző a sport, ahogy az sem, hogy nagyon odafigyeltem volna az étkezésre, folyadékfogyasztásra. Most viszont igyekszem egészségesen étkezni, napi 20 percet futok és elég vizet iszom. Nagyjából egy hónapja kezdtem bele, és máris érzem a jótékony hatásait. Sokkal több energiám és türelmem van – újságolta a műsorvezető. - Szabó Zsófi nagyon kedvesen küldött üzenetet, amikor elkezdtem futni, és bátorított, hogy tíz napot bírjak ki, és meg fogom szeretni. Hát... December 3-án lesz egy hónapja, hogy elkezdtem napi szinten kocogni - de persze ki számolja! Nem jött meg ez az érzés, de van bennem önfegyelem.

Anikó több mint 2 éve alkot egy párt gyermeke édesapjával, Péterrel, és nem titkolja, hogy szeretne tetszeni neki.

- Még mindig van rajtam öt kiló felesleg, de ez ideiglenes állapot. Alex is anyatejes baba, és szeretném, ha ez így is maradna. Látom Petin, tetszik neki, hogy teszek magamért, és nyilván így is vonzónak talál, de fontos, hogy azt a nőt lássa, akibe beleszeretett - magyarázta Anikó, aki a ValóVilág 11-ben tért vissza, és örül, hogy van segítsége, hogy esténként dolgozhasson. - Amennyit tudok, itthon vagyok. Szerencsére Peti szüleire számíthatunk. A legjobb anyósom van, mindenben támogat, és rugalmas. Az apósom is ilyen, ő a férfiasabb feladatokban segít. A munkahelyemen is kedves mindenki, ez már a negyedik közös ValóVilágunk, összeszoktunk.

A fiatal édesanya minden családjával töltött percre kincsként tekint.

- Ijesztő, mennyire repül az idő. Patrik még csak most született, és máris iskolás! Most éreztem meg, hogy félek az öregedéstől, és nem akarom, hogy ezek a pillanatok köddé váljanak. Talán ezért is lettem türelmesebb. Igyekszem megbecsülni és megélni ezeket a perceket, mert most úgy érezzük, nem szeretnénk több gyermeket vállalni, így most van utoljára babaillat. Én nem gondoltam volna, hogy Patriknak lesz kistesója, aztán betoppant az életembe Peti. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen férfi még létezik. Csodálatos apukája a kisfiunknak, és csodálatosan bánik a nagyfiammal is. Látom, mennyit változott, felnőtt a feladathoz, hiszen egyből két fronton kell helytállnia – áradozott Anikó szerelmesen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések