A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Cameron Diaz és Jude Law titokban egymásba szerettek a Holiday forgatásán: ezért lett vége a románcuknak


Cameron Diaz és Jude Law a Holiday film forgatásán érezték egymás között a szikrát, mégis hamar vége lett a kibontakozó szerelmüknek.

Cameron Diaz és Jude Law a 2006-ban debütáló Holiday film forgatásán gabalyodtak egymásba. A karácsonyi vígjátékban egyértelműen érződik, hogy a két színész között csak úgy izzott a levegő.

Sokan nem is gondolnák, de a színésznő végtelenül beleszeretett kollégájába a forgatások során. Kettőjük között rövidesen szerelem alakult ki, amely nem tartott sokáig.

A filmben a sikeres filmrendezőt alakító sztár és a kisvárosban élő, kétgyermekes családapát megformáló sármos színész már az első pillanatban érezte, hogy több van közöttük egyszerű munkakapcsolatnál.

Az ötvenéves szőkeség a forgatásokat követően a Sunday Mirrornak vallotta be, hogy az előítéletek ellenére odáig volt munkatársáért.


- Általában mindenkinek van egy előítélete Jude-ról, ami nem felel meg a valóságnak. A karakter, akit a filmben alakít, nagyon hasonlít rá. Karizmatikus, szórakoztató, nyitott és sármos. Nagyon könnyű volt beleszeretni.

Cameron a film forgatása során egyedülálló volt, miután szakított Justin Timberlake-kel. Eközben Jude Law és Sienna Miller is felbontották jegyességüket, amikor kiderült, hogy a színész megcsalta párját a gyerekek dadájával.

A színész öt gyermek édesapja. Első feleségétől három gyereke is született: Rafferty Jellicoe Frost Law 1996-ban, Iris Law 2000-ben,  Rudy Law 2002. szeptember 10-én született. Sophia Law 2009-ben látta meg a napvilágot, édesanyja Samantha Burke amerikai modell, Ada Law pedig 2015 márciusában született, a kislány édesanyja Catherine Hardinggal énekesnő.

2007-ben a pletykák azt állították, hogy Jude az Egyesült Államokba repült, hogy időt töltsön Cameron Diazzal.

- Cameron és Jude nagyon összebarátkoztak, miközben együtt dolgoztak, de most ez a barátság egy románccá alakult át - nyilatkozta egy akkori forrás.


A bennfentes állítása szerint egyetlen dolog állt a szerelmesek útjában, ez pedig az volt, hogy a csalódások után nem szerettek volna elköteleződni hosszú távon.

- Mindketten szívfájdalmat éltek át a múltban, és nem akartak túl gyorsan beleugrani semmibe - tette hozzá a forrás.

A románcuk rövid időn belül tönkrement, Cameront később P Diddy rapperrel hozták kapcsolatba. A pletykák 2011-ben újra elkezdődtek, amikor azt állították, hogy a két színész Londonban élvezte egymás társaságát.

- Amikor Cameron Londonban volt a Gambit forgatásán, ő és Jude felvették a kapcsolatot egymással - mondta egy forrás a Star magazinnak. Szerelmük nem tartott sokáig, a bizalom és a csalódások rányomták a bélyegét a kapcsolatukra.

A színésznő 2015-ben feleségül ment a Good Charlotte sztárjához, Benji Maddenhez, míg Jude Law 2019 áprilisában kötött házasságot Phillipa Cohen pszichológussal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések