A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mérgező gáz, füstölő autó és baleset miatt is vonultak a hajdú-bihari tűzoltók


Ügyeleti hírek csütörtökről. 

Két autó ütközött össze Biharkeresztesen, a Hunyadi utcában csütörtökön. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járműveket átvizsgálták és áramtalanították – tudatta a katasztrófavédelem.

Egy személyautó füstölt Hajdúnánáson, a Rákóczi utcában tegnap. A jármű vezetője közlekedés közben tapasztalta a füstölést, melyet egy kerti slaggal eloltott. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók az utómunkálatokat végezték el, és hőkamerával átvizsgálták az autót.

Szénmonoxid-érzékelő adott le jelzéseket tegnap délután Szakolyban, a Galamb utcában. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók mérései kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben, de a ház lakói nem szenvedtek mérgezést a mentőszolgálat tájékoztatása alapján. A család a fűtőberendezés felülvizsgálatáig rokonokhoz költözött.

Egy tíz négyzetméteres, üres, faszerkezetű tároló gyulladt ki Berettyóújfaluban, a Sárostókert dűlőben. A város hivatásos tűzoltói vonultak, majd kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a lángokat.

Öt előállítás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amely könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A rendőrök öt személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések