A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megidézik a Sztárboxot: Curtis egy szlovák rapperrel csap össze a ringben


Egykoron hatalmas sikerrel futott a tévében a Sztárbox, melyben ismert emberek csaptak össze egy jól szervezett bunyó keretében. Habár a formátum nem tér vissza, egy sztárösszecsapás mégis megvalósul. 

Egy szlovák rapper, Patrik Vrbovsky öt évvel ezelőtt eldöntötte, hogy minden országból kihív egy-egy előadót, akikkel megmérkőzik a ringben. A Rytmus művésznevű férfi most ért a listában Magyarországhoz, és nem másra, mint Curtisre esett a választása. A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi győztese pedig nem vacillált.

Rytmus jó erőben van, olyan súlyban lehet, mint én a dzsungel előtt. Látszik, hogy nem dobja el a kenyér héját, jól be van vacsorázva. Nem tartok tőle, úgy nem lehet bemenni a ringbe. Megvan a tisztelet felé, öt éve űzi ezt a sportot, több rutinja van

– mondta Curtis az RTL Fókusznak, majd hozzátette, hogy heti ötször-hatszor edz ahhoz, hogy jó formában legyen a december végi, Brnóban megrendezésre kerülő meccsen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések