A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kirándulni mentek Palvin Barbiék (fotók)


Természetesen csak stílusosan, hiszen mindketten otthonosan mozognak a divat világában, és akkor enyhén fogalmaztunk.


Már erősen közelegnek az ünnepek, az emberek többsége tudatosan készül erre az időszakra, és nemcsak az ajándékok miatt. A fenyőfa vásárlása is külön rituálé, akárcsak a menü összeállítása és a díszítés. 

Megannyi különleges pillanata van az ünnepeknek, amiket jó átélni és megélni. Sajnos hamar eltelnek, pár nap alatt lezajlik miden, ugyanakkor gyakorlati az egész december erről szól, szóval nem panaszkodhatunk.

A karácsony igazán akkor szép, ha boldogok vagyunk, van egy párunk, akiben megbízunk és különleges számunkra. Ilyenkor a karácsonyt is messze intenzívebben éljük meg, nem beszélve akkor, ha gyermekeink is vannak.

Legyünk bárhol a világon, a karácsonyi hangulat megvan bennünk, és ha a párunk oldalán vagyunk, akit mindennél jobban szeretünk, gyakorlatilag minden adott. Valami hasonlót élhet át Palvin Barbi is, aki kirándulni ment a szerelmével és a kutyájukkal.


Mint az a fotókból is látszik, egyelőre nem Magyarországon tartózkodnak, de lehetséges, hogy újra ellátogatnak közösen a hazánkba, amire már volt példa. Mint mindig, most is nagyon stílusosak volta ezekben a kényelmes ruhadarabokban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések