A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin hercegné ultimátumot adott Vilmos hercegnek


A királyi családnál mindig kiderül valamilyen furcsa történet. 

Vilmos herceg és Kate Middleton már megszokta, hogy a karácsonyt Sandringhamben tölti a királyi családdal - de volt egy év, amikor a walesi hercegnő visszautasította a meghívást, adta hírül a Daily Star.

Tina Brown királyi szakértő, aki a The Palace Papers című könyv szerzője, elmondta, hogy Katalin nem volt elragadtatva, amikor Vilmos meghívta őt a norfolki rezidenciára még 2006-ban, mielőtt a walesi herceg és a hercegnő összekötötte volna az életét. 

Még a Sandhurst Királyi Katonai Akadémia elvégzése előtt Vilmos meghívta barátnőjét, hogy csatlakozzon hozzá a királynő éves karácsonyi házibuliján Sandringhamben

- írta Brown a könyvben.

Katalin azonban végül visszautasította a meghívást, és helyette ultimátumot adott Vilmosnak. 

Katalin kitartott elhatározása mellett, miszerint nem megy el egy ilyen jelentős királyi családi összejövetelre, hacsak nincs gyűrű az ujján. Vilmos néma csenddel fogadta a döntését.

Ezután a 24 éves Katalin "elvonult Skóciába a szüleihez, akik Perthshire-ben béreltek házat az ünnepekre". Brown megjegyzéseit alátámasztják a Robert Lacey történész által írt Battle of Brothers című életrajzban szereplő állítások.

Azt mondta, hogy ugyanebben az évben a fiatal Katalin visszautasította magának II. Erzsébet királynőnek a meghívását, hozzátéve, hogy "csak akkor menne Sandringhambe karácsonykor, ha el lenne jegyezve és lenne gyűrűje, ami ezt bizonyítaná". Csak 2010 novemberében, egy rövid szakítást követően jelentették be végül eljegyzésüket - egy hónappal azután, hogy a herceg feltette a kérdést, Katalin pedig megkapta a várva várt gyűrűt.

A hercegnő egy ovális zafír eljegyzési gyűrűt kapott, amely egykor Diana hercegnőé volt.

Első karácsonyi látogatása Sandringhamben 2011-ben volt, miután az év elején összeházasodott a herceggel, és azóta is rendszeres látogató.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések