A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kaparós sorsjegyet kapott ajándékba a céges bulin: 64 millió forintnyi összeggel tért haza


Egy nő élete örökre megváltozott azzal, hogy a cégen belül úgy döntöttek, karácsonyi húzást fognak tartani. Elég sok elcsépelt és személytelen ajándékot lehet venni annak, akinek nem tudják a kollégák, hogy mit adjanak, de nálunk sorsjegyet nem szokás adni. Lehet, hogy a hír hallatán, ez mostantól nálunk is megváltozik.


Egy Kentucky államba élő nő 175 000 dollárral, vagyis nagyjából 64 millió forinttal gazdagabban távozott céges ünnepi buliról, miután ajándékba kapott egy kaparós sorsjegyet – vagyis nem is igazán ő kapta. A louisville-i Lori Janes, egy helyi fogorvosi rendelőben dolgozik, így vett részt egy nálunk is jól ismert névhúzós játékban.

A játék során az egyik kollégája „ellopta” a 25 dolláros TJ Maxx ajándékutalványát, bosszúból pedig ő is elvette kollégája 25 dollár értékű kaparós sorsjegyet egy másik munkatársától. „Amint hozzám kerültek, onnantól már az enyémek voltak és mindenki arra biztatott, hogy kaparjam le őket” – mondta az Lori az állami lottótársaság szerint.

Amikor a nő az egyik szelvényt lekaparta, látta, hogy 50 dollárt nyert. A következő kaparós sorsjegye, a Hit The Jackpot még nagyobb nyertes lett. A lottótársaság tisztviselői szerint Janes és családja 124 250 dollárral távozott a lottóközpontból, hiszen az összegből adózni kellett. A szerencsés nő azt tervezi, hogy a nyereményt a lánya diákhitelének és a család autójának törlesztésére fordítja. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések