A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horváth Éva elárulta, miből fog élni Balin


Horváth Éva itthon töltötte a karácsonyt, de a hideget nehezen viselte.  

Horváth Éva hazatért, de ahogy a Bors korábban már beszámolt róla, nem végleg. 

A műsorvezető egy évre költözött ki Balira és bár az Instagram-posztjai alapján sokan azt hitték, a napokban végleg hazatért, de csak karácsonyra látogatott haza. Hamarosan ismét felpakolnak és visszautaznak Balira. A csinos műsorvezető lapunknak elárulta, az sem kizárt, hogy a jövőben kétlaki életre fognak berendezkedni a családdal, de az biztos, hogy nyárig a szigetvilágban lesznek.  

„Haza jöttünk, de iskolakezdésre vissza is megyünk Balira. Júniusig mindenképp ott maradunk, aztán meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. Bár a telet nem nagyon szeretjük, azért volt már egy kis honvágyam és a nagyszülőkkel is szerettünk volna találkozni, ezért karácsonyra hazajöttünk. A szilvesztert is itthon töltjük, de aztán, amint találunk repülőjegyet, vissza is utazunk” - mondta Horváth Éva, aki már a hosszú távú kétlaki életen is elgondolkodott, de az biztos, hogy tele van tervekkel. 

„Kristóf iskoláztatása az egyik legfontosabb szempont, hiszen odakint már elkezdte a tanulmányait, de az biztos, hogy amíg Balin vagyunk, én a jógára fektetek nagyobb hangsúlyt. Szeretnék idővel csoportokat, táborokat szervezni Magyarországról” - mondta Éva. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések