A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hét percen át szurkálta késsel az ivócimborájaát egy aranyosapáti férfi, aztán elment aludni... az áldozatát meg hagyta elvérezni – videó


Összevesztek, majd hét percen át egy késsel többször is beleszúrt ivócimborája nyakába és felsőtestébe egy aranyosapáti férfi. Miután kegyetlenül elbánt a másikkal, hagyta elvérezni, ő pedig lefeküdt aludni. 

A borzalmas gyilkosság kedden történt. A két férfi együtt rúgott be, aztán összevesztek, a házigazda pedig legjobb barátja életére tört. A háza be van kamerázva, ezért a borzalmakról felvétel készült. A gyilkost pénteken tartóztatták le.

Ahogy a TV2 Tényekből kiderült, a megölt férfi családját sokkolták a történtek. Az áldozat, egy 46 éves férfi, családapa volt. Úgy tudni, Csaba, illetve a későbbi gyilkosa, Ernő, évek óta barátok voltak. A végzetes éjszakán is együtt ittak, méghozzá jócskán a közösen készített pálinkából. Ernő a két gyermekével és a feleségével élt a tragédia helyszínén. Mint kiderült, a család hallotta, hogy a férfiak összevesztek, sőt, az egyik, szellemileg sérült gyermeke a tanúja volt a kivégzésszerű gyilkosságnak.

Dr. Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szóvivője szerint a történtek bizonyítását megkönnyítette, hogy az aranyoasapáti házban egy kamerát szereltek fel, ez rögzítette végül a borzalmas pillanatot.

Az ügyészség szerint a felvételek annyira megrázóak, hogy nem lehet bemutatni őket, de a tárgyaláson elemzik majd. A Tények úgy tudja, a kamera rögzítette, ahogy a gyilkos az italtól ájult barátját pofozza, rángatja, majd egy fotelbe ülteti. Ezután elment egy bicskáért, majd több mint hét percen át szurkálta magatehetetlen áldozatát.

– Nagyon súlyos cselekedetről van szó. A minősített emberölés is megállhat, de ehhez még további nyomozati cselekedeteket kell végezni, ezért fennáll a veszélye annak, hogy (a tettes – A szerk. )megszökne, elrejtőzne a hatóság elől – árulta el a megyei szóvívő, hogy miért tartják letartóztatásban Ernőt, akit akár különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel is megvádolhatják.

A gyilkos férfi édesanyja súlyosan skizofrén volt, de a fiát csendes embernek ismerték. A csatorna információ szerint a férfi családja felajánlotta az áldozat rokonainak, hogy átvállalják a temetés költségeit, de ők nem kértek a segítségből.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések