A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Harry herceg és színesbőrű felesége csinálja a fesztivált: hadat üzentek a királyi családnak


Új hadszíntérre lépve folytatódik a háború a királyi családban! A neten robbantotta a bombát Harry és Meghan, akik a Netflixszel készített hamarosan induló dokumentumfilm-sorozatuk előzetesét éppen akkorra időzítették, amikor velük haragban lévő Vilmos herceg és Katalin egyesül államokbeli körútjukat tartják.


A beharangozó kisfilm nem túl hosszú, hiszen mindössze egy perces, ám nagyon érzelmes és felkavaró. Magánéleti pillanatokat is mutat a házaspár életéből.


Ami pedig a legfelkavaróbb, hogy Harry azt mondja annak kapcsán, hogy megkérdezik miért vállalták ennek a filmnek az elkészítését: „Senki sem tudja, mi történik a zárt ajtók mögött.” Ezek után a bevágnak egy fotót, amelyen a szúrós tekintettel néző Vilmos és Katalin látható. Egyértelműen a testvérháborúra utalva. Majd a sussexi herceg így folytatja: „Mindent meg kell tennem amit csak tudok, hogy megvédjem a családomat.” Meghan pedig elsírja magát, miközben a kamera őt veszi. Majd kijelenti: „Amikor ilyen nagy a tét, nem az a legésszerűbb, ha tőlünk hallják a saját történetünket?”

Természetesen óriási vihart kavart az igencsak hatásosra sikerült promóciós felvétel.


– Egyértelmű hadüzenetként tekintik ezt az akciót a királyi család tagjai. Nem lehet véletlen, hogy akkor jelenik meg a botrányosnak ígérkező, családi szennyest kiteregető sorozatuk előzetese, amikor Vilmosék éppen Amerikában vannak – mondta egy bennfentes. – Az sem titok, hogy volt előzménye enne a csatának, hiszen Vilmosék a baráti körükben Kardashianokként emlegetik Harryéket, arra utalva, hogy Kim Kardashian és családja azzal keresi az elképesztő vagyonát, hogy valóságshow-t forgat az életéről. Minden bizonnyal Vilmosék és Kamilla királyné is megkapja majd a magáét ebben a botránysorozatban. Így Károly király családi békéltető terve összeomlott.

Mint ismert a sussexi hercegi pár 2020 januárjában jelentette be, hogy távozik a királyi családból. Majd tavaly márciusban adtak egy interjút az amerikai tévés nagyasszonynak Oprah Winfrey-nek, amelyben rasszizmussal vádolták meg a királyi családot, mondván, kisfiuk, Archie bőrszínével élcelődtek néhányan a famíliából. Hogy kik, azt nem nevezték meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések