A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hágában marokkói fiatalok összevertek egy homoszexuális férfit


A 27 éves férfit szexuális irányultság miatt verték össze a fiatalok Hágában - írja a regio15.nl. 

A beszámolóból nem derül ki a támadók nemzetisége, de a szlengekből rá lehet jönni, hogy az elkövetők marokkóiak voltak...

A regio15-nl megírta, hogy az áldozat a Rotterdam Centralból Hágai ​​Központba tartó vonaton utazott, amikor  két férfi zaklatta. A férfiak állítólag szexuális irányultsága miatt nevén nevezték, többek között „ zemmernek ” és „rákos melegnek”, összetűzésbe keveredtek szexuális irányultsága miatt. (A zemmert a marokkóaik használják a homoszexuálisokra - a szerk.)

Amikor az áldozat elhagyta a vonatot a hágai központi pályaudvaron, és a Rijnstraat felé sétált, a két férfi követte őt. Két másik férfi kísérte őket. A négyes súlyosan megverte a sértettet. A gyanúsítottak ezután a buszperon felé menekültek, és azóta sem találták őket.

A jelenlévők hívták a mentőket. Egy véletlenül arra járó orvos nyújtott elsősegélyt. Később a kiérkező mentők megvizsgálták a sértettet, majd arcsérülésekkel kórházba szállították. 

A rendőrök átkutatták a környéket a gyanúsítottak után. Még senkit nem tartóztattak le. 


Geert Wilders is kommetálta az incidenst. A bevándorlásellenes holland politikus is megerősítette, hogy a ZEMMER szó egy marokkói szleng.

Először "zemmer"-nek hívták, a marokkói szleng a melegekre. Aztán ők megverték a homoszexuális áldozatot. Mocskos söpredék ez!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések