A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnt egy 14 éves püspökladányi lány – a rendőrség segítséget kér


Hegedűs Tímeát december 27-én látták utoljára.  

A Püspökladányi Rendőrkapitányság eljárást folytat Hegedűs Tímea helyi lakos eltűnése ügyében. A képen látható 14 éves lány december 27-én gödöllői tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A rendőrség közlése szerint Hegedűs Tímea körülbelül 165-170 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú, barna haja van. Eltűnésekor fekete pulóvert, drapp színű mellényt, fekete nadrágot és fehér színű sportcipőt viselt.

Kérik, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Püspökladányi Rendőrkapitányságon (Püspökladány, Baross utca 2. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések