A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy szülő szerint nem volt ott a tanár, mikor kizuhant a 13 éves gyerek az egri iskola ablakából + videó


December nyolcadikán este vezetett az iskolai mikulásbuli súlyos sérüléshez.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, kizuhant egy fiatal az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorló Általános Iskola ablakából és súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Pénteken délelőtt portálunk megkereste az intézmény vezetését, hogy megtudjuk, mi történt a Bartók téri épületben. Azonban az iskola vezetése arra hivatkozva, hogy az ügyben rendőrségi vizsgálat van folyamatban, további tájékoztatást nem adott.

A tenyek.hu információja szerint a rendezvényen az osztályfőnök is jelen volt. Egy szülő szerint viszont néhány diák átment egy másik terembe, ahol tanáruk nem láthatta őket. Ekkor történt a baj. A fiú túlélte a zuhanást, de súlyosan megsérült, az egyik lába eltört, a mentők kórházba vitték. A baleset kapcsán a rendőrség eljárást indított, írják.



Portálunk megkereste a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságot. Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő későbbre ígért tájékoztatást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések