A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy eritreai migráns követhette el a németországi késes merényletet


Két gyereket támadott meg, egyikük meghalt az esetet követően. 

Mint arról a tegnap beszámoltunk, két, iskolába tartó gyereket támadott meg hétfőn Illerkirchbergben egy férfi, egyikük később a kórházban, mindössze 14 évesen életét vesztette. A támadást követően rövid időn belül elfogta a feltételezett elkövetőt a rendőrség, mely nagy erőkkel vonult a kisvárosba.

Úgy tudni, hogy a 14 éves lányt a helyszínen már újra kellett éleszteni, ám még életben volt, mikor a kórházba értek vele. A 13 éves fiú is kórházban van, súlyos sérülései vannak, de állítólag nincs életveszélyben. 

A hatóságok szerint a feltételezett támadó egy közeli lakóházba menekült, hárman tartózkodtak a házban, mindannyiukat őrizetbe vették. A német Redaktionsnetzwerk Deutschland (RND) úgy tudja, hogy az épület, ahova berohant az elkövető, egy menedékkérőknek fenntartott otthon volt. 

Mindhárom, a helyszínen őrizetbe vett férfi Eritreából érkező menedékkérő volt, a hatóságok találtak a 27 éves férfinél egy kést is, amiről azt feltételezik, hogy az lehetett a gyilkos fegyver. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések