A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális kivégzés Dunaharasztiban: egy férfi a barátnője lábába vágta a kést, majd magára hagyta meghalni


A Pest megyei vizsgálók vádemelést javasolnak egy 37 éves férfi ellen, aki élettársa lábába döfte kését, majd segítségnyújtás nélkül magára hagyta. A nő életét már nem lehetett megmenteni.


A nyomozás adatai szerint hónapokon át, rendszeresen bántalmazta élettársát B. László. A dunaharaszti házban szinte mindennaposak voltak a hangos szóváltások, nem egyszer, nem kétszer fajultak vitáik tettlegességig. Az asszony félt a férfitól, nem merte elhagyni.

2021. december 2-án sem történt ez másként, amikor a férfi a vitatkozás hevében felkapott egy konyhakést, amivel jobb és bal lábán is megszúrta a 21 éves nőt. Az áldozat erősen vérzett, a férfi magára hagyta, elment otthonról és csak később tért vissza. A nő utolsó erejével barátnőjét hívta, aki azonnal segítségért telefonált, azonban a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a fiatalasszony életét.


Az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint a nő halála a bal combját ért szúrt sérülés okozta vérvesztéses sokk miatt következett be, az időben érkező, szakszerű segítség nagy eséllyel megmenthette volna az életét. A gyanúsítottat a rendőrök elfogták, kihallgatásán vallomást nem kívánt tenni és kérdésekre sem volt hajlandó válaszolni.

A Pest megyei vizsgálók befejezték az életellenes ügy nyomozását, az azóta is letartóztatásban lévő B. László ellen kapcsolati erőszak, valamint halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntette miatt javasolnak most vádemelést – írja a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések