A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brad Pitt az új barátnőjével ünnepelte a születésnapját


December 18-án 59 éves lett Brad Pitt, amit az új barátnőjével, Ines de Ramonnal ünnepelt. 

Brad Pitt a 32 éves Ines de Ramonnal ünnepelte az 59. születésnapját Hollywoodban – amit a People fotósa is megörökített, a magazinban képet is láthat a párról.

A színész pár hónapja van együtt de Ramonnal, először egy Bono-koncerten látták őket együtt a backstage-ben, ahol Cindy Crawforddal és a férjével találkoztak.

Ines de Ramon idén áprilisig egyébként a Vámpírnaplók sztárjának, Paul Wesley-nek volt a felesége, de más köze nincs a filmiparhoz: egy ékszermárkával dolgozott, majd fitnesszel és táplálkozástudománnyal foglalkozó életmódtanácsadó lett belőle.


Brad Pitt Celebrates His 59th Birthday with Girlfriend Ines de Ramon in Hollywood

Brad Pitt had Ines de Ramon by his side as he marked his latest age milestone. The actor, who turned 59 on Sunday, celebrated his birthday with girlfriend de Ramon, 32, in Hollywood, California. The two were seen getting out of a car, with Pitt dressed casually in a gray button-up, matching slacks and white shoes.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések