A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Facebookon közvetítette a vésztői nő, ahogy ver egy férfit


Élőben közvetítette a Facebookon, a közösségi portálon, ahogy megver egy férfit a járási ügyészség szerint az a 36 éves vésztői nő, aki ellen önbíráskodás kísérlete és testi sértés miatt emeltek vádat. A vádlott – akinek beszámítási képessége közepes fokban korlátozott pszichés betegségei miatt – próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést kaphat. 

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, a nő egy nyári napon azért jelent meg egy vésztői háznál, mert azt hallotta, hogy az ott lakó férfi és annak barátja elvette egy ismerősének a pénzét. Ezt meg akarta torolni, illetve az elvett összeget vissza akarta követelni. A házhoz érve a telefonján bekapcsolta a közvetítést, és azzal kezdte a mondandóját, hogy "így jár, aki ilyet tesz". A nő kiabálva közelítette meg a lakóház zárt ajtaját, követelte, hogy a házigazda nyissa ki, és ennek rúgásokkal is nyomatékot adott.

Amikor a férfi kinyitotta az ajtót, a nő az ismerőse pénztét követelte, és közben bántalmazta a férfit: többször megütötte, megrúgta, egy lábassal verte a fejét, valamint egy tányért is széttört rajta. A nő a kíméletlen bántalmazás közben végig szidta a férfit, a hajánál fogva a kamera irányába tartotta a fejét, és ismét közölte azokkal, akik nézték a videót, hogy "mindenki így fog járni, aki ilyet tesz".

A férfi a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett; a vérző sérülések miatt a nő értesítette a mentőket.

A járási ügyészség azt indítványozta, hogy amellett, hogy ítéljék felfüggesztett börtönbüntetésre, a próbaidő tartamára rendeljék el a pártfogó felügyeletét, illetve kötelezzék őt a nyomozás során felmerült közel 200 ezer forintnyi bűnügyi költség megfizetésére is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések