A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Börtönbe küldték volna, ezért megöléssel fenyegette meg a bírókat egy nő az ítélet után


Nem bírta elviselni egy 43 éves nő, hogy börtönbe kell mennie, ezért úgy döntött, hogy halálosan megfenyegeti az ügyében eljáró bírókat, hátha így ejtik ellene a büntetést.


A Központi Nyomozó Főügyészség közleménye szerint a 43 éves Csongrád-Csanád megyei nő ellen különböző büntetőügyek indultak – zaklatás, testi sértés és hivatalos személy elleni erőszak bűntette, valamint garázdaság és rongálás vétsége miatt –, amelyekben a bíróság többek között végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte.

A nő 2021 áprilisától, a büntetésének kihirdetését követően, internetes üzenetküldő alkalmazáson keresztül fenyegető és zaklató jellegű üzeneteket küldött az ügyében eljáró bíróknak az általuk hozott ítéletek miatt. A szöveges és hangüzenetekben trágár módon szidalmazta a hivatalos személyeket, és a bírókat, valamint családjukat több alkalommal megöléssel fenyegette.

A bíróknak megküldött üzenetekben a nő az ügyében eljáró ügyészt is trágárkodva szidalmazta és fenyegette, azt üzenve neki, hogy „vér fog folyni” és mindenki meg fog bűnhődni.

A nyomozó ügyészség elrendelte a nő őrizetét és gyanúsítottként hallgatta ki, majd eredményesen indítványozta letartóztatása elrendelését. A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmények elkövetését elismerte. Az elkövető jelenleg hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt kiszabott 1 év 6 hónap börtönbüntetését tölti.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések