A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az orosz-ukrán háború miatt lehet pezsgőhiány Magyarországon szilveszterkor


Az Ukrajna ellen indított háború begyűrűzött a pezsgőpiacra is, az üveg és a drótkosarak kapcsán is problémákat okozott az ellátásban, ez azóta stabilizálódott – jelentette ki Müller Kornél a vg.hu-nak adott interjújában.  

A Törley Pezsgőpincészet ügyvezető igazgatója beszélt arról is, hogy az év végi megnövekedett kereslet polci készlethiányt okozhat az utolsó napokban egyes termékeknél. 

Müller Kornél a lapnak adott interjújában kiemelte, a pezsgők ára az átlagos élelmiszer-infláció mértékéhez képest kevésbé emelkedett.

Rámutatott, hogy az Ukrajna ellen indított háború kitörésekor voltak problémák az ellátással, az üveg és a drótkosarak kapcsán, mostanra viszont szerencsére stabilizálódott a nyersanyagellátásuk.

Arra a kérdésre, hogy lesz elegendő pezsgő a polcokon, nem kell hiányra számítani, a Törley Pezsgőpincészet ügyvezető igazgatója úgy válaszolt, hogy az utolsó hetekben kimagasló keresletre számítanak, de általános hiány nem várható. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések