A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az állatkert kapcsán ment neki a DK Karácsony Gergelynek


A Gyurcsány-párt azzal vádolja a fővárost, hogy részrehajlóan döntött a fővárosi állatkert főigazgatói pályázatáról.  

Közleményt adott ki a Demokratikus Koalíció fővárosi frakciója, amelyben azt írják: Karácsony Gergely főpolgármester pályázati felhívást adott ki a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatói pályázatának betöltésére.

„Tudomásunk van arról, hogy a kiírt főigazgatói pályázatra többen jelentkeztek, közöttük nemzetközi szinten is elismert szakemberek, multinacionális cégnél tapasztalatot szerzett vezetők, illetve egy hasonló profilú vállalat korábbi vezetője is, ennek ellenére a mai (hétfői) bíráló bizottsági döntésre csak egy jelöltet engedtek be – az Állatkert egyik kommunikációs munkavállalóját – , mindenki mást anélkül zártak ki, hogy lehetőséget kaptak volna a személyes bemutatkozásra”.

A Demokratikus Koalíció visszautasítja a vezetői pályázatok testre szabását és megbundázását!”

– írják. 

„A tisztességtelen feltételek miatt a DK képviselői nem támogatják a hátszéllel rendelkező jelölt személyét. Egyúttal felszólítják Karácsony Gergely főpolgármestert a FÁNK főigazgatói pályázatának érvénytelenné nyilvánítására, illetve egy új, tisztességes pályázat kiírására” – üzenték a fővárosi vezetésnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések