A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Álomba itta magát két férfi Debrecenben, a később kelő húzta a rövidebbet


A rendőrök elfogták azt 39 éves férfit, aki a gyanú szerint átkutatta alvó ismerőse ruházatát, majd elvette a pénzét és a mobiltelefonját. 

A bocskaikerti férfi egyik ismerősével kezdett közös iszogatásba Debrecenben december 17-én este. Egy sörözőbe tértek be, ahol az italozást követően elnyomta őket az álom az asztaluknál. A 39 éves férfi azonban hamarabb ébredt 25 éves társánál. Rövid hezitálást követően átkutatta a ruházatát, majd elvette a telefonját és a nála lévő készpénzt is – olvasható a police.hu-n.

A fiatal férfi, amikor felkelt, csak a hűlt helyét találta cimborájának, majd megdöbbenve tapasztalta, hogy az értékei is eltűntek.

A bejelentést követően a rendőrök meghallgatták a sértetett és részletes tanúkutatást tartottak. Hamar körvonalazódott, hogy a bűncselekményt a 39 éves férfi követhette el, akit még aznap gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított bűntetőeljárást vele szemben, őrizetbe vételét követően a rendőrök előterjesztést tettek letartóztatására, amit az illetékes bíróság elrendelt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések