A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

5000 forintos szexuális szolgáltatás egy nyíregyházi pincében


A gyanú szerint a férfi eszméletlenre verte, majd kifosztotta a nőt. 

Kifosztás bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója 2022. december 20-án elrendelte B.G. gyanúsított letartóztatását, egy hónap időtartamra.

A megalapozott gyanú szerint a nyíregyházi vasútállomáson frissen összeismerkedett gyanúsított és sértett 2022. december 16-án egy társasház pincéjébe mentek, ahol megállapodásuk szerint B.G. szexuális szolgáltatás ellenében átadott a sértettnek 5000 forintot. 

Ennek kapcsán köztük később vita alakult ki, melynek során a férfi a nőt több alkalommal ököllel fejen ütötte, falba verte a fejét, majd meg is rúgta. A sértett az ütésektől eszméletlen állapotba került, melyet kihasználva a gyanúsított magához vette a sértett táskáját a benne lévő telefonnal, iratokkal, és a korábban részére átadott készpénzzel együtt.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A gyanúsított büntetlen előéletű, azonban megalapozottan lehet tartani szabadlábon hagyása esetén attól, hogy a sértettet az eljárás során megfélemlítené, jogellenesen befolyásolná, ezzel veszélyeztetve a bizonyítást, így a bíróság elrendelte a letartóztatását. A végzés végleges - tájékoztatott dr. Bartha Andrea, a Nyíregyház Törvényszék sajtószóvivője.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések