A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zelenszkij tovább őrjöng: értsétek meg, orosz rakéták csapódtak Lengyelországba


Az ukrán bohóc az elmebetegség határán tobzódik, mert nem jött be a számítása, hogy a Lengyelországra kilőtt ukrán rakétákkal belerántsák a világot a harmadik világháborúba. 

„Ez a rakétatámadás Oroszország valódi teljesítménye. Amikor azt mondom, hogy G19, nem tévedek. Mert Oroszország terrorista, és mi védekezünk ellene. Ez a valóság” – mondta Volodomir Zelenszkij ukrán elnök a lengyel-ukrán határon becsapódott rakétára utalva. 

Zelenszkij beszédében azt mondta, hogy orosz rakéták csapódtak be lengyel terüelten. Az ukrán elnök, aki videókapcsolaton keresztül beszélt a G20 csúcson, és azt mondta, ebből láthatják a világ vezetői, hogy milyen a modern háború.

„Ma már elképzelhetetlen az élet számítógépes hálózatok, nagysebességű kommunikáció, internet, és még inkább – áram nélkül. De ellenségeik megpróbálhatják megfosztani Önöket éppen ettől. Azt a jó tanácsot adom Önöknek, hogy vegyék át az ukrán védelmi tapasztalatokat, hogy garantálni tudják népük biztonságát” – mondta Zelenszkij az ukrán elnöki hivatal által is közzétett beszédében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések