A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ungváry Krisztián: Bayer, Spöttle és Nógrádi second hand háborús bűnös


Hazudni nemcsak durva valótlanságokkal lehet, hanem kérdésekkel, álkonzultációval, álpártokkal és álparlamenttel – mondta az első felszólaló, Ungváry Krisztián.

A közmédiában márpedig hazudnak szerinte. Felidézte, hogy a napokban egy órán át öt ember beszélt a Telexen megjelent Mindszenty-cikkéről az M5 műsorában, de őt nem hívták meg.

Ugyanebben az épületben az orosz–ukrán háborúról azt mondják, hogy a brüsszeli szankciók tönkretesznek bennünket. Szerinte a közmédiában tilos kimondani az igazságot Oroszországról, sőt az oroszokkal szembeni empátiáról beszélnek, miközben Oroszország támadta meg Ukrajnát.

Ungváry second hand háborús bűnösnek nevezte Bayer Zsoltot, Georg Spöttlét és Nógrádi Györgyöt, akik szerinte az orosz agresszort támogatják.

Azt is mondta, hogy a közmédia elárulja a magyar embereket.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
UNGVÁRY BELSŐ ELLENSÉG!!!
UGYANAKKOR VAN MIRŐL BESZÁMOLNIA és MÉG TÖBB DOLOG, AMIÉRT BOCSÁNATOT KELL KÉRNIE és MILLIÁRDOS KÁRTÉRÍTÉSEKET FIZETNIE USRAHELLNEK MAGYARORSZÁGNAK...- az 7SZENTSÉG!!!
A bíró elrendelte Fauci, Psaki és más vezető tisztviselők kihallgatását a Big Tech cenzúrázási ügyben!!!
Egy szövetségi bíróság arra kötelezte Dr. Anthony Fauci-t és más vezető tisztviselőket, hogy eskü alatt tegyenek vallomást egy olyan ügyben, amely bizonyítékokat tárt fel a szövetségi kormány és a nagy technológiai vállalatok állítólagos összejátszásáról a felhasználók cenzúrázása érdekében.
A louisianai és missouri államügyészek és más felperesek azt állítják, hogy Fauci, az NIAID igazgatója és Joe Biden elnök vezető orvosi tanácsadója, valamint más vádlottak arra kényszerítették a közösségi médiavállalatokat, hogy elnyomják a COVID-19-cel kapcsolatos "kedvezőtlen hangú felszólalókat, álláspontokat és tartalmakat"!!!
Terry Doughty amerikai kerületi bíró egy korábbi, írásbeli tanúvallomásra kötelező határozatánál egy lépéssel tovább ment, és elrendelte, hogy Fauci és más vádlottak eskü alatt tegyenek vallomást.
"Miután dokumentumokat találtunk a Biden-kormányzat és a közösségi médiavállalatok közötti, a szólásszabadság cenzúrázására irányuló titkos kapcsolatról, azonnal indítványt nyújtottunk be, hogy ezek a tisztviselők eskü alatt valljanak" - mondta Eric Schmitt missouri államügyész nyilatkozatában.
"Itt az ideje, hogy tisztázzuk ezt a cenzúra-ügyet, és arra kényszerítsük ezeket a tisztviselőket, hogy tisztázzák magukat az amerikai nép előtt, és ez a döntés lehetővé teszi számunkra, hogy ezt meg is tegyük. Továbbra is nyomást fogunk gyakorolni az igazság kiderítésére."

Forrás: https://www.theepochtimes.com/judge-orders-fauci-psaki-top-officials-be-deposed-in-big-tech-censorship-case_4813336.html